Advent s Emilem aneb nepřestáváme pomáhat

Štěpánka jsme v minulosti už podpořili, když jsme mu přispěli na monoski. Už tehdy jsme věděli, že o něm neslyšíme naposled a opravdu o pár měsíců později za námi přijel soutěžit na Emil Open a s přehledem převálcoval starší soupeře. Celý jeho příběh si můžete přečíst zde. Když jsme se dozvěděli, že má za sebou Štěpa náročnou operaci a potřebuje speciální ortézu, rozhodli jsme se mu věnovat výtěžek s tradiční punčové sbírky na Zelňáku. No osud tomu chtěl jinak a vládní restrikce nám poněkud překazily plány. Díky dlouholeté spolupráci s Rádiem Krokodýl se nám ale podařilo spustit na jeho podporu sbírku i bez punčů! Spojili jsme síly a společně s Vámi se nám podařilo hned dvakrát překonat stanovený cíl. Původních 150 000 Kč se nám podařilo rovnou ZDVOJNÁSOBIT a Štěpánkovi jsme vybrali 300 000 Kč.

Jak Štěpánek na radostnou zprávu o výsledku sbírky reagoval si můžete poslechnout na našem Facebookovém profilu.

Děkujeme všem, kteří se rozhodli pomoci i v této nelehké době.