Život bez bariér, 16.07.2016

(14. - 16.7.2016)

Ve dnech 14. – 16. 10. 2016 jsme se na pozvání Ostravských Výstav, a.s. www.cerna-louka.cz zúčastnili akce Život bez bariér. Děkujeme organizátorům za skvělou možnost prezentovat nejen náš nadační fond a naše aktivity, ale hlavně sportovce samotné.

Naše pozvání tentokrát přijali florbalisti z FBC ABAK OSTRAVA www.fbc-abak-ostrava.cz, ragbisti z Lions Ostrava www.lions-ostrava a stolní tenisti z Centra pro osoby se zdravotním postižením Ostrava www.ctyrlistekostrava.cz. Nechyběl samozřejmě ani náš handbike. Prostě kdo nás navštívil, se suchým tričkem neodcházel :)

Velké díky patří TTC OSTRAVA 2016, který si to přišel s kluky ze Čtyřlístku rozdat. Proti klukům ze Čtyřlístku nasadil to nejlepší – Petr Korbel, Tomáš Demek, Tomáš Tregler – a přesto měli, co dělat :) Děkujeme za podporu a snad se zase někdy setkáme.

Nesmíme zapomenout ani na Městskou policii, která nás Ostravě doprovázela již podruhé, a která opět prováděla forenzní identifikační značení invalidních vozíků pomocí syntetické DNA www.mpostrava.cz/WebForms/Stranky/Detail.aspx?Id=417&IdParent=0. Děkujeme i za označení našeho handbiku.

A na závěr jedno poděkování našim firemním partnerům, bez kterých by Standa nemohl návštěvníkům dělat občerstvovací servis. Takže… za skvělé palačinky s marmeládou děkujeme společnosti Zeelandia www.zeelandia.cz a sladký fresh džus Ovocnářskému družstvu Sady Starý Lískovec www.jablka.cz.

P. S.: Až se příště zase dostaneme do Ostravy, určitě si nenecháme ujít některé z vystoupení tanečního souboru Bílá holubice www.bila-holubice.cz.

Život bez bariér - leták

Soubor: zobrazit | stáhnout