Advent na Zelňáku s Emilem, 25.11.2016

(25. - 29. 11. a 15. - 23. 12. 2016)

Adventní čas – čas, kdy bychom se měli zastavit, zamyslet, setkávat se s blízkými a třeba i někomu pomoci. A právě k takovému zastavení Vás chceme pozvat.

I letos se zúčastníme prodejních trhů „Advent na Zelňáku“ a rádi bychom Vás pozvali na náš stánek.
Tentokrát jsme se rozhodli výnosem z prodeje podpořit malou Karolínku. Konkrétně budeme vybírat na její rehabilitaci se cvičením a jízdou na koni, která jí velmi pomáhá. Příběh této malé - velké bojovnice naleznete v sekci „příběhy“.

Budeme rádi, když se zapojíte i jako dobrovolníci. Jak bude vše probíhat? Náš prodejní stánek máme k dispozici v termínech od 25. 11. do 29. 11. a od 15. 12. do 23. 12. 2016, vždy od 10:00 do 21:30h. Domluvíme si spolu termín, kdy budete mít možnost se zúčastnit. Připravíme Vám Váš osobní propagační leták/pozvánku, kterou si můžete rozeslat mezi své přátele, známé, příznivce. My se rovněž postaráme o propagaci mezi svými podporovateli. Potom už stačí jen přijít a užívat si atmosféru adventu, setkání a radosti.
Věříme, že Vás myšlenka takto pojatého adventního setkání osloví a budeme se těšit na společné chvíle, během kterých spolu můžeme pomoci právě malé Karolíně.

Těšíme se na Vás.

Váš Emil