Slavnostní odhalení formule Dragon 6, 15.04.2016

Dnešní vecer byl opravdu velice významný. Díky úžasnému TU Brno Racing se podarilo v rámci dražby jejich predmetu získat pro Nadační fond Emil neuveritelných 25.000,-! Tato krásná cástka bude venována futsalovému klubu SSK Vítkovice neslysících

Moc dekujeme!

Přátelé,

dovolte nám pozvat Vás na akci, která pro Emila mnoho znamená.

Studentský tým TU Brno Racing se rozhodl nás podporit, a to v rámci slavnostního predstavení své nové, v poradí již 6. formule. V rámci akce probehne dražba nekolika predmetu, jejíž výtežek pujde na podporu Emila.

Kdo že TU Brno Racing vlastne jsou?

"Jsme tým studentu pusobící na Fakulte strojního inženýrství VUT v Brne a každorocne navrhneme a postavíme závodní formuli, se kterou soutežíme na mezinárodních závodech. Jsme tak zapojeni do celosvetového projektu Formula Student, jejímž cílem je naucit mladé konstruktéry pracovat v týmu a navrhovat funkcní soucásti. Clenové týmu stráví každorocne tisíce hodin, ...které nejsou financne ohodnoceny. V soucasnosti máme podporu od více než 70 firem. Nyní pripravujeme slavnostní predstavení naší nové formule. Akce se bude konat 15.4. v budove Rotunda na BVV. Na predstavení probehne prezentace výsledku a cinnosti týmu od zacátku sezóny 2015/16 a slavnostní odhalení nového monopostu."

A jak se stalo, že se taková úžasná akce týká i Emila?

Nedávno se nám ozval pomocí kontaktního formuláre na www.emilnadace.cz prímo Team Leader TU Brno Racing.

"Pri sestavování harmonogramu jsem si uvedomil, kolik podpory nám lidé poskytují. Pritom jsou lidé, kterí potrebují pomoc více než skupina nadšených vysokoškolských techniku."

Prijmete naše srdecné pozvání na tuto akci. Pojdte s námi podporit tým TU Brno Racing a ocenit tak nespocet hodin, které tomuto projektu venují.

Predstavení cinností nadacního fondu zacne v 19:40, následovat bude samotná dražba.

Tešíme se na Vás! :)