Comdata pro Emil Open

Cílová částka: 66 000 Kč
Vybráno: 5 450 Kč  Zbývá 60 550 Kč

Dobrý den, jsme Comdata a již třetím rokem podporujeme Emil Open - letní evropské hry handicapované mládeže. Vzhledem k situaci kolem Covid-19 a většímu dopadu právě na nadační fondy jsme se rozhodli letos zapojit ještě více než kdy předtím. Situace, která nastala nebyla jednoduchá pro nikoho z nás a právě sounáležitost a chuť pomáhat si navzájem z nás dělá lidi se srdcem na dlani. Vytvořili jsme proto našim zaměstnancům celkem 3 možné způsoby pomoci.

Prvních z nich je nejen pro naše zaměstnance, ale pro kohokoliv, kdo bude chtít přispět na akci Emil Open, řeč je právě o této online sbírce, kam může přispět i široká veřejnost - jednoduše, rychle a online.

Naši zaměstnanci dále mohou věnovat svůj čas, respektive přesčas. Každou věnovanou hodinu přesčasu naše společnost Comdata promění na 250 Kč na účet Emil Open. Jedná se o zcela nový systém, jak mohou naši zaměstnanci přispět a doufáme, že sklidí úspěch.

Další možností pomoci je stát se dobrovolníkem a pomoct s organizací celé akce.

Našim letošním cílem je být úspěšnější než loňský rok, kdy jsme jako společnost věnovali něco málo přes 66.000 Kč. Pomůžete nám tento milník překročit?

Další