Emil Point

Pomozte nám s nákupy pro handicapované!

Současná situace je pro nás všechny velmi složitá. Uvědomujeme si, že kromě neustále skloňovaných ohrožených skupin, zůstala bez pomoci i řada našich kamarádů s postižením a i ti, kteří o ně pečují.

Emil cítí povinnost držet nad svými kamarády ochranné křídlo za každé situace. Celá naše činnost spočívá ve snaze ukázat na finanční náročnost života se zdravotním postižením, od které se vždy snažíme alespoň částečně ulevit, protože víme, že je to potřeba. Denně se k nám totiž dostávají příběhy o samoživitelích, kteří balancují mezi prací a náročnou péčí o děti, či o rodinách, které se s minimálními příjmy snaží našetřit na nákladné operace nebo potřebné pomůcky.

Je tedy nadmíru jasné, že aktuální krizový stav a s ním spojené uzavření škol, stacionářů a omezení sociálních služeb, této situaci nijak nepřispěl a spousta rodin i jednotlivců se v těchto dnech ocitá v hmotné nouzi. Nedokážeme si ani představit, jaké příběhy dnešek píše. Budeme rádi, když alespoň některým z nich společně s Vámi pomůžeme.

V rámci EMIL POINT zajišťujeme rozvoz ovoce, zeleniny a základních potravin v Jihomoravském kraji a zároveň spouštíme sbírku na nákupy zdarma pro ty, kteří se ocitli v tíživé finanční situaci a potřebují pomoc nejvíce. Jsme v kontaktu s poskytovateli sociálních služeb v kraji, abychom zaručili, že se pomoc dostane opravdu tam, kam má.

Pokud byste i Vy měli možnost zapojit se do pomoci, budeme rádi za jakýkoliv příspěvek na náš transparentní účet, ze kterého budeme tyto nákupy hradit. Do poznámky uveďte "Emil point".

Děkujeme Vám moc za podporu, přejeme všem hlavně hodně zdraví a viru zmar!

Váš Emil

Další