PRO ARNYHO TOKYO 2020

plavání

Pro Arnyho Tokyo je projekt, který jsme založili na podporu paralympijského plavce Arnošta Petráčka. Cílem je finančně podpořit jeho přípravu a cestu na paralympiádu v Tokyu 2020, stejně tak jako přiblížit veřejnosti, co taková příprava vlastně obnáší a jak finančně náročná je. Společně tak budeme sledovat jeho cestu až k paralympijským závodům, a zároveň tak upozorníme na podfinancování našich paralympijských reprezentantů.

VIDEO

170000 Kč

vybráno
100%

Arnošt Petráček je paralympijský plavec, který se narodil s luxací kolenních kloubů a bez pažních kostí. I přesto patří ve své disciplíně ke světové špičce, což nám pravidelně dokazuje na řadě světových soutěží. Kromě toho, že je Arnošt plavec, je taky Emilův velký kamarád a parťák. Proto jsme měli nesmírnou radost, když se Arnymu podařilo nominovat na paralympiádu v Tokyu v roce 2020. Co ale vlastně taková nominace obnáší a co znamená? Jak daleká je vlastně cesta do Tokya a přes jaké další cizí země vede? Kolik je to do Tokya přeplavaných bazenů? Dá se trénování přehnat? Co vlastně bude muset Arny pro Tokyo udělat? A co můžeme pro Arnyho Tokyo udělat my? Přesně na to se pokusíme odpovědět v rámci projektu PRO ARNYHO TOKYO 2020, jehož hlavním cílem je získat pro Arnošta dostatek finančních prostředků, ale zároveň ukázat jak moc a proč je vlastně taková příprava tak nákladná a náročná. Budeme moc rádi, když se na tuto cestu vydáte s námi a společně uděláme maximum PRO ARNYHO TOKYO 2020.