PRO ARNYHO TOKYO

plavání

Cílová částka: 250 000 Kč
Vybráno: 105 000 Kč  Zbývá 145 000 Kč

Arnošt Petráček je paralympijský plavec, který se narodil s luxací kolenních kloubů a bez pažních kostí. I přesto patří ve své disciplíně ke světové špičce, což nám pravidelně dokazuje na řadě světových soutěží. Kromě toho, že je Arnošt plavec, je taky Emilův velký kamarád a parťák. Proto jsme měli nesmírnou radost, když se Arnymu podařilo nominovat na paralympiádu v Tokyu v roce 2020, která se vzhledem k současné situaci přesunula na rok 2021.

Příprava na paralympiádu je finančně náročná už z podstaty věci, její odložení o rok s sebou ale přináší další výdaje, se kterými nikdo nepočítal. A Arnošt je náš velký kamarád, pravidelně se účastní našich akcí, je ambasadorem plavání na Evropských hrách hendikepované mládeže Emil Open a proto uděláme vše proto, abychom mu pomohli a finančně ho na cestě za dalším zlatem podpořili.

Budeme moc rádi, když se na tuto cestu vydáte s námi a společně uděláme maximum PRO ARNYHO TOKYO!

Arnošta můžete také podpořit zakoupením speciálního skleněného brčka! Více se dozvíte přímo na stránkách www.brckoo.cz

Další