Známe datum Emil Open 2020

Termín Letních Evropských her handicapované mládeže pro rok 2020 je tu! Nezapomeňte si datum 24.-28.6 přidat do kalendáře, mobilu či diáře, ať vám za žádnou cenu neunikne! Stejně jako v minulých letech nabízíme i letos sportovcům se všemi druhy hendikepu z celé Evropy možnost, zúčastnit se jedinečného sportovně-společenského setkání v Brně.

Nový víceprezident organizačního výboru Vojtěch Kocůrek nám představuje devátý ročník takto: Určitě bude stát za to! Na sdělení konečné podoby her je ještě příliš brzy, nicméně sporty zůstávají ve své tradiční podobě – atletika, plavání, stolní tenis, boccia a bocce, navíc se snažíme o opětovné zařazení paragolfu. Rádi bychom v rámci her uspořádali také kemp pro nováčky v basketbalu a ragby vozíčkářů, domlouváme zařazení přehlídky pohybových skladeb, řešíme opět co nejpestřejší doprovodný program Emil Open. A pokud se nám ho podaří opět vrátit na náměstí Svobody, bude v podstatě dalším samostatným projektem – zahajovací ceremoniál, ukázky sportů, různá kulturní vystoupení, prezentace různých sportovních klubů a organizací. A to vše pod drobnohledem veřejnosti, které již tradičně budeme chtít svět handicapovaných přiblížit. A pokud se nám podaří uspořádat přímo na náměstí mezistátní utkání basketbalistů a ragbistů, které plánujeme, bude to opravdu pecka!

Celý rozhovor s Vojtou a více informací o akci naleznete na webu www.emilopen.cz

Chcete-li se na akci podílet, ať už jako dobrovolníci, jako sponzoři nebo Vás jen něco zajímá, neváhejte se nám ozvat na info@emilopen.cz