Anna Muziková

65 000 Kč

Vybráno: 65 000 Kč
Zbývá

Anička je studentkou střední školy oboru Sociální činnost při Jedličkově ústavu. Od svého narození je upoutána na mechanický invalidní vozík kvůli diagnóze dětská mozková obrna. Přesto si chce život užít hodně podobně jako ostatní zdraví lidé. Již čtvrtým rokem se věnuje atletice. V zimě se pravidelně zúčastňuje lyžařského kurzu v jízdě na Kartski. Moc se jí to líbí, na svahu se cítí rovnocenná s ostatními. Ráda by jezdila častěji. Proto jsme ji pořídili její vlastní kartski.

obrázek

Text žádosti:

jmenuji se Anna Muziková, je mi 18 let a jsem studentkou 2. ručníku střední školy oboru Sociální činnost při Jedličkově ústavu. Od svého narození jsem upoutána na mechanický invalidní vozík, kvůli diagnóze dětská mozková obrna. I přesto si myslím, že je možnost si život užít hodně podobně jako ostatní, zdraví lidé. Po svém příchodu do Jedličkova ústavu jsem dostala možnost stát se členkou sportovního klubu. Již čtvrtým rokem dělám atletiku hod kuželkou a vrh koulí. Snažím se na svůj handicap nemyslet a neustále vyhledávám různé aktivity a činnosti, ve kterých bych se dokázala jejich dovednostem alespoň částečně přiblížit. Ne vždy se mi to daří. V zimě se vždy účastním lyžařského kurzu v jízdě na Kartski. Moc se mi to líbí, cítím se na svahu rovnocenná s ostatními. Ráda by jezdila častěji, a proto bych si chtěla pořídit svojí vlastní Kartski. Kámen úrazu je však v tom, že tato speciální sportovní pomůcka je velmi finančně nákladná- 65 000Kč. Z toho důvodu jsem se rozhodla obrátit se na Vás a požádat Vás o finanční příspěvek. Jakákoli Vaše finanční pomoc mi pomůže přiblížit se k zakoupení Kartski.

Předem Vám za ni děkuji. Anna Muziková