FCB Štíři

sledge

Jsme skupina aktivních vozíčkářů. Každý máme svůj příběh. Spojuje nás florbal a máme úspěchy. Jsme FBC Štíři České Budějovice. Snažíme se inspirovat neaktivní vozíčkáře a přibrat je na vlnu, která nás nese...na vlnu sportu.

VIDEO

180 Kč

Pořádáme sportovní soustředění pro nováčky, na které zveme zástupce dalších vozíčkářských sportů, rozšiřujeme tak také svou sportovní všestrannost.
Dělíme se o zkušenosti.
Dá se říct, že nemáme problém. Se samozřejmostí se pohybujeme v tělocvičnách, v posilovnách, v bazénech, na cyklostezkách a sjezdovkách...s florbalkou, stabíky, míčem, pálkou nebo raketou v ruce.

Přesto jsme našli prostor, který je pro nás problém...tedy slovo problém nejsme zvyklí používat...je to pro nás výzva! Zasněžená pláň.

Proto bychom rádi do týmu pořídili vozíčkářskou běžku. K vlně, která nás nese životem chceme přidat stopu, která nás bude vést...

Ivan – paraplegik po nemoci, Adam – vrozená tělesná vada, Jirka – paraplegik po úrazu na motorce, Honza – paraplegik po autohavárii, Vašek – amputář po infekci kolenního kloubu, Zbyněk – paraplegik po úrazu na motorce, Fanda - paraplegik po úrazu na motorce, Lukáš – paraplegik po pádu z výšky, Tomáš – vrozená tělesná vada, Láďa – paraplegik po autohavárii, Zdeněk – paraplegik po pádu z výšky.

S bojovníky z jižních Čech se můžete potkat na závodech Běhej Lesy Boletice v sobotu 8. září v Olšině. https://behejlesy.cz/behej-lesy-boletice/r12