Lyžařské soustředění pro Denisku

18 000 Kč

Vybráno: 0 Kč
Zbývá 18 000 Kč

Zapsaný spolek Migej je sdružení, které se snaží umožnit sportovat všem dětem, bez rozdílu. Je to povedená partička a dala si za cíl umožnit dětem prohánět se na kopci jak na lyžích, tak na monoski a to hezky pohromadě. Naučit se spolupracovat, komunikovat, pomáhat a vůbec zjistit, jak je ten život pestrý a že není vůbec černobílý. A přestože je někdo na vozíku, tak nemusí sedět v koutě a že je s ním vážně zábava a může dělat věci tak jako ostatní, jen k tomu potřebuje prostě trochu dopomoci. A tak pořádá spolek Migej v únoru soustředění pro 10 dětí „zdravých“ a jednu hvězdičku na vozíčku, Denisku. Denča je hotová střela, rozhodně neposedí v koutě. Za to vděčí své aktivní mamince, která se jí snaží podporovat, co jí síly stačí. Maminka je samoživitelka a kromě Denči se stará také o malého divočáka Matese. Spolek Migej by moc rád Denisce umožnil se zapojit do osvědčené akce, aby mohla strávit zimu na sněhu mezi dětmi a posunula své lyžařské dovednosti zase o kus dál.

obrázek

Zapsaný spolek Migej nás oslovil s prosbou o finanční podporu pro uskutečnění tohoto soustředění, aby se i Deniska mohla zúčastnit. Finance by pokryly náklady na Denisku. Konkrétně ubytování, instruktory, skipasy, náklady na zapůjčení monoski. Ostatní náklady budou řešeny z vlastních zdrojů

Reportáž České televize z akce

Web: https://www.ceskatelevize.cz/porady/10122978233-udalosti-v-regionech-ostrava/422231100030120/cast/888471/

Facebook: https://fb.watch/aHWRdnnDSQ/

Hejbni křídlem pro tento příběh!